Centra

   
Kopenhagen Nederland USA  
 

 

  Centra in ontwikkeling
         
 

 

 

Donateurschap

Donateurschap van het CHE geeft je toegang tot een dynamisch netwerk waarmee je je kunt inzetten voor de transformatie van Nederland in het domein van je keuze. Het CHE staat open voor iedere persoon of organisatie die zich verbindt met de Kerndoelstelling en de Kernprincipes van CHE en die zijn passie en talent wil inzetten voor Nederland en de wereld.

Waarom zou je donateur willen worden van het CHE?
Als je geraakt bent door de realiteit en de kwaliteit van ons bestaan en je je wilt inzetten om bewust bij te dragen aan duurzame verandering van een samenleving die verantwoordelijkheid neemt op ieder niveau en die ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit met respect voor ieders aanwezigheid, dan biedt het CHE een veilige omgeving om nieuwe inzichten te verkennen, te internaliseren, je te ontwikkelen en expliciet te maken vanuit autonomie en authenticiteit.
In ruim een jaar tijd is CHE Nederland door uitsluitend vrijwilligers van de grond getild. Belangrijke wapenfeiten waarin de ideeën van het CHE worden ontwikkeld en in praktijk gebracht zijn: een twee-wekelijkse salon, de zogeheten constellaties, de conferentie Klaar om te wenden? en de EuroConFab. Volop in ontwikkeling zijn Synnervate, de School of Synnervation en de Macroscope. Wat we gezamenlijk willen bewerkstelligen, kan alleen maar in een stroomversnelling raken wanneer ook mensen zoals jij zich inzetten, door bijvoorbeeld op een van deze manieren bij te dragen:

  • een automatische overschrijving van € 20 per maand of € 240 per jaar
  • een synergon van € 1500 = 7 jaardonaties nu, in de cruciale opstartfase
  • een schenking van een groter bedrag (al dan niet via een lijfrenteconstructie)
  • anderszins (zelf in te vullen….)

Je kunt je donatie overmaken op het bankrekening nummer: 21.24.79.172 t.n.v Stichting Center for Human Emergence te Den Haag.

 

 
Organisatie