Activiteiten
 
 
 
 
 
 
   
   
 

 

 

 

 

 

Centra

   
Kopenhagen Nederland USA  
 

 

  Centra in ontwikkeling
         
 

 

 

Training

Spiral Dynamics Integral

De initatiefnemer van het CHE, Dr. Don Beck, gebruikt al decennia lang het Spiral Dynamics Integral-model om veranderingen in samenleving en organisaties te analyseren en die interventies te doen die recht doen aan de betrokkenen en het geheel. De Spiral Dynamics Integral-trainingen die wij geven zijn door Don gecertificeerd en leiden mensen op om met deze materie in de praktijk te werken. Te denken valt aan organisatie-ontwikkeling, persoonlijke coaching, gebieds-ontwikkeling in bijvoorbeeld steden en werken met andere complexe maatschappelijke materie.

CHE-donateurs krijgen korting op deze trainingen, voor meer informatie zie
www.spiraldynamicsintegral.nl.

Spiral Dynamics Integral Level 2, van 6 t/m 8 oktober 2008
Prijs: E1.230,- voor CHE-donateurs (normaal E1.330,-)

Leergang Conscious Leadership

De leergang Conscious Leadership (level 1) is een 3-daagse verdiepingscursus die u op praktische en inspirerende wijze laat kennis maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van menselijke ontwikkeling en organisatieverandering. De leergang leidt u op tot Integral Change Facilitator en biedt u een gedegen fundament om effectief te zijn in de ondersteuning en begeleiding van veranderprocessen. Gebaseerd op de meest recente en innovatieve management en leiderschapsconcepten biedt de opleiding een integrale visie op ontwikkeling van mens en organisatie. Daarbij wordt de behoefte aan – en noodzaak voor – innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en winstgevendheid op effectieve en integrale manier met elkaar verweven. Tijdens het programma wordt u als deelnemer intensief betrokken in een ontwikkelingsproces dat uw innerlijke ontwikkeling verbindt met uw effectiviteit als leider in uw organisatie.

De leergang laat u kennis maken met de theorie en toepassingsgebieden van Spiral Dynamics, Integral Theory en de U-Curve. U gaat hiermee praktisch aan de slag, waarbij u ruim de gelegenheid krijgt om – onder professionele begeleiding – uw eigen business case in te brengen. De opleiding is uitermate geschikt voor leidinggevenden, organisatieadviseurs, trainers en beleidsmedewerkers.

Na afronding van de leergang bent u als Integral Change Facilitator in staat om:

  • Effectief richting te geven aan de complexe dynamiek van veranderings-processen.
  • Met ‘nieuwe’ ogen te kijken naar de realiteit waardoor u inspirerende oplossingen vindt voor weerbarstige problemen op het gebied van leiderschap en organisatieontwikkeling.
  • Middels ‘action learning’ te werken met Spiral Dynamics, Integrale ontwikkeling en de U-Curve.
Een uitgebreide beschrijving van de leergang is te lezen in de brochure. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met Alain Volz (06-52042748 / alain@humanemergence.nl ), Alexander Zöllner (06-53700930 / alexanderzollner@home.nl ) of Edwin Holwerda (06-42247734 / edwin@humanemergence.nl )
 
 
Organisatie